Άδειες λειτουργίας

 
 
Άδειες λειτουργίας
 
 
 
Αναλαμβάνουμε την έκδοση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματός σας από την αρχή μέχρι το τέλος, από το στάδιο των απαραίτητων μελετών και την διεκπεραίωση των φακέλων στις αρμόδιες υπηρεσίες, έως την παράδοση της άδειας στον πελάτη.

Η εύρεση κατάλληλου χώρου για κάθε δραστηριότητα είναι μερικές φορές αρκετά δύσκολη και πολύπλοκη υπόθεση εξαιτίας της πολυνομίας. Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας, για τον απαραίτητο έλεγχο καταλληλότητας πριν ακόμη την αγορά ή τη μίσθωση του “επιλεγμένου” χώρου που θα στεγάσει την επιχείρησή σας. Σ’ αυτήν την περίπτωση έχετε το πλεονέκτημα να γνωρίζετε έγκαιρα αν ο συγκεκριμένος χώρος πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές που διέπονται από την κείμενη Νομοθεσία και αφορούν στην επιχειρηματική δραστηριότητά σας, ώστε να γλιτώσετε πολύτιμο χρόνο και να αποφευχθεί η περίπτωση εσφαλμένης ενοικίασης ή ακόμα και αγοράς χώρου.

 
 
 
 
Α. Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, όπως:
Καφετέριες, Ψητοπωλεία, Εστιατόρια, Μπαρ, Πιτσαρίες, Ουζερί, Καφενεία, Παντοπωλεία, Ταβέρνες, Σνακ Μπαρ, Αναψυκτήρια, Ζαχαροπλαστεία, Οπωροπωλεία, Internet Cafe, Παιδικοί σταθμοί, Παιδότοποι.

Β. Βιοτεχνικά όπως:

Τυπογραφεία, Ξυλουργεία.

Γ. Διάφορες όπως:

Γυμναστήρια, Εκπαιδευτήρια, Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Φαρμακεία, Ιατρεία.

 
Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, Χρεωστικές & Πιστωτικές Κάρτες έως 12 άτοκες δόσεις
 
Τρόποι πληρωμής